Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Ośrodek Wczasowy Groń - Placówka

Adres obiektu Kobylarzówka 76, 34-406 Białka Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Jacek
Dodano: 2017-08-12
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-12 IP: xx.159.188.19
 
 
 

super obiekt na wypady weekendowe w gory, pyszne jedzenie


 
 

Marysia
Dodano: 2017-03-13
Pobyt od: 2017-02-13 do 2017-02-19 IP: xx.27.46.155
 
 
    

Spędziliśmy tutaj super ferie z dziećmi. Z parkingu odjeżdżał skibus na Kotelnicę, więc nawet samochodu nie zabieraliśmy ze sobą. Pokoje czyściutkie i zadbane. Posiłki pyszne i domowe ciasta. Z pewnością jeszcze tutaj wrócimy.


 
 

Lidia
Dodano: 2016-11-03
Pobyt od: 2016-10-07 do 2016-10-09 IP: xx.7.89.112
 
 
    

Idealne miejsce na romantyczny weekend we dwoje. Pokoje czyściutkie i zadbane. W koło cisza i spokój i na prawdę można odpocząć. Pyszne jedzenie i nie do przejedzenia, a co najważniejsze sami robią roladki, boczki, szynki i oscypki. My trochę zabraliśmy do domu.


 
 

Estera
Dodano: 2015-05-28
Pobyt od: 2015-03-16 do 2015-03-22
 
 
    

Fajny wypad weekendowy! Dobrze urządzone pokoje, z łazienkami, TV i dostępem do internetu. Pyszne jedzenie! Polecam


 
 

Tomek
Dodano: 2015-03-09
Pobyt od: 2015-03-06 do 2015-03-08
 
 
    

Po prostu "BAJKA"!!! Przepiękne miejsce, niesamowite możliwości aktywnego spędzania wolnego czasu na różne sposoby. Domki suche,przestronne, czyściutkie i dobrze wyposażone, wokół cisza i spokój,odległość do Białki Tatrzańskiej na tzw. żabi skok. Właściciele bardzo mili i życzliwi, mają wspaniałe podejście do odwiedzających,których gorąco pozdrawiam i dziękuje za wspaniałe przyjęcie.


 
 

kamila
Dodano: 2015-03-01
Pobyt od: 2015-02-21 do 2015-02-28
 

Ośrodek Wczasowy Groń placówka jest godny polecenia dla osób lubiących spokój i dobre jedzenie. Byliśmy tam podczas ferii zimowych. Bardzo dobre usytuowanie (tuż przed wjazdem do Białki Tatrzańskiej), wokół czysto i bardzo estetycznie, możliwość spacerów, bezpiecznie i urokliwie. Personel uprzejmy i przyjazny.


 
 

Marta
Dodano: 2015-02-16
Pobyt od: 2015-01-24 do 2015-01-31
 
 
 

Pyszne domowe jedzenie, super lokalizacja przy wjeździe do Białki Tatrzańskiej, blisko wyciągu i basenów. Polecam


 
 

Andrzej Nowicki
Dodano: 2015-02-15
Pobyt od: 2015-02-01 do 2015-02-08
 
 
    

Powiem tak jak na pensjonat rewelacja, duży przestronny pokój, czysty. Pyszne śniadanie i obiad. Z miłą chęcią wrócę tutaj.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie